среда, 23. октобар 2013.

50 saveta o lepoti-jedini koji ce vam trebati


Zdravo svima.Danas sam odlucila da vas podsetim na neke mozda vec zaboravljene savete koji su dosta korisni kada su u pitanju lepota i nega.Nadam se da ce vam koristiti(posto ih ja svakodnevno koristim:)



  • Zamrznite svoj ajlajner
Ako ste primetile da vam se ajlajner lomi i mrvi prilikom nanosenja,mozete da ga stavite u zamrzivac na 15 minuta pre nego sto ga nanesete.
  • Ispirajte kosu pivom ili sircetom
Pivo se uglavno preporucuje onima koji imaju kovrdzavu kosu zato sto pivo vraca vlaznost vasim loknama,dok sirce(jabukovo) povecava prirodan sjaj vase kose.Potopite kosu ili u pivo ili u sirce na nekoliko minuta i nakon toga isperite hladnom vodom.
  • Povecajte trepavice
Svaka devojka zeli sto duze i sto uvijenije trepavice.Kako bi se taj efekat uvek postigao mozete cetkicu vase omiljene maskare da zagrejete uz pomoc fena.Grejte cetkicu maskare uz pomoc fena izmedju 5 i 8 sekundi.
  •  Koristite kockice leda
Ovaj stvarno koristan savet sam dobila od moje kozmeticarke.Preporucila mi je da svako vece masiram lice kockicom za led sve dok se ne otopi.Ovo pomaze da se ukloni visak masnoce i mrtve celije sa lica.
  • Neka vas manikir dugo traje
Pre nego sto nanesete lak za nokte,predjite sve nokte sa vaticom koja je natopljena acetonom.Na ovaj nacim cete ukloniti prljavstinu zbog koje lak nece lepo da prione uz nokat.Probajte i videcete da ce vas manikir trajati do nedelju i po dana.

Ovo su prvih pet saveta koje mozete svakodnevno koristiti kako bi ste lakse postigle zeljeni cilj.Sutra cu objaviti jos pet korisnih saveta vezanih za negu i lepotu.
Probajte neki od ovih saveta pa podelite svoje misljenje.
Do sledeceg posta...:)

2 коментара: