четвртак, 24. октобар 2013.

50 saveta o lepoti


Zdravo svima.Danasnji post je nastavak prethodnog posta.Danas cete videti jos pet novih i korisnih saveta o lepoti.Nadam se da ce vam koristiti.:)



  • Mazite kremu za suncanje
Kremu za suncanje nanosite svakodnevno iako pada kisa ili je oblacno.Dermatolozi tvrde da cak 80 % suncevih zraka prolazi kroz oblake.

  • Ne zapostavljajte svoje laktove
Nekako uvek zanemarujemo(bar ja) laktove.Ali i njima je potrebna nega kao bilo kom drugom delu vaseg tela.Suve laktove mozete izleciti ako na njih svaki dan nanosite bilo koje bebi ulje.Videcete da ce vam laktovi omeksati za samo nekoliko dana.

  • Ulepsajte kovrdzavu kosu pomocu caja od kamilice i soka od limuna
Ukoliko imate kovrdzavu kosu mozete da je ulepsate uz pomoc mesavine caja od kamilice i soka od limuna.Naravno smesu napravite u zavisnosti od duzine vase kose.Ovo mozete koristiti umesto regeneratora kako bi vase lokne dobile prirodnu lepotu i sjaj.

  • Naduvene oci
Ukoliko imate ovaj problem,mozete ga lako resiti uz pomoc svezeg krompira.Krompir sam po sebi ima svojstvo da sakuplja visak vode(samim tim se smanjuje naduvenost oko ociju) i takodje sadrzi enzime koji pomazu da se tamni krugovi ispod ociju smanje.Prvo operite i oljustite krompir.Zatim isecite dva kruga krompira stavite ih na oci lezite i opustite se.Pustite se da krompir odradi svoju magiju.Nakon 10 minuta sklonite krompir i operite lice hladnom vodom.

  • Pozdravite se sa sundjerima za nanosenje podloge
Sundjeri za nanosenje podloge jesu korisni,ali ne bas po svaku cenu.Sundjeri obicno upiju vise  nego sto zavrsi na vasem licu.Rezultat?Bespotrebno bacate podlogu i stalno kupujete nove sundjere.Resenje?Kupite cetkicu za nanosenje podloge.Manje cete trositi podloge a cetkica vam omogucava lakse i lepse nanosenje podloge.
To je to za danas novih pet(nadam se korisnih)saveta.
Ako ste neki od ovih vec probali podelite svoje pozitivene(ili negativne) utiske.:)
Do sledeceg posta...

Нема коментара:

Постави коментар