субота, 26. октобар 2013.

50 saveta o lepoti


Zdravo svima.Posto je (na neki nacin) dosla jesen kod nas dans cu pisati o tome kako da u ove jesenje dane ulepsate svoje usne.Nadam se da cete uzivati.




  • Pretvorite staro u novo
Umesto da kupujete nove nijanse karmina,mozete namazati vise boja svojih starih karmina i na taj nacin dobiti neke nove nijanse.Na primer,kombinujte braon i ruzicastu kako bi ste dobili neznu roze,crvenu i ljubicastu kako bi ste dobili boju sljive...

  • Ucinite vas crveni karmin punim zivota
Namazite jedan sloj svog omiljenog crvenog karmina.Zatim na taj sloj nanesite malo kamenog pudera.Zatim nanesite jos jedan sloj karmina.Na ovaj nacin ce puder upiti visak masnoce iz karmina,a vama ostaje savrsen mat izgled usana.

  • Oivicite usta olovkom 
Kako bi sprecile da se vas karmin razliva u uglovima usta mozete oiviciti vasa usta olovkom koja je u boji koze.Ne morate koristiti olovku za usta ukoliko je nemate u boji koze.Za ovaj poduhvat:) mozete koristiti i olovku za obrve koja ce zbog svoje lepljivosti zadrzati karmin tamo gde treba.

  • Koristite podlogu za lice
Ove sezone sve vece modne kompanije insistiraju na tome kako su usta u boji koze najveci hit.Da bi ste postigle ovaj efekat mozete vas podlogu koju koristite svakodnevo naneti i na vasa usta.Na usta nanesite malu kolicinu podloge pritisnite sundjerom i sacekajte par sekundi da se podloga lepo upije.Nakon toga na usta nanesite providan sjaj i spremni ste za svoj izlazak.
To bi bilo to za danas.Naravno probajte i delite svoje misljenje i utiske.
Do sledeceg posta...

Нема коментара:

Постави коментар