понедељак, 28. октобар 2013.

50 saveta o lepoti

Zdravo svima.Novi dan i novih 5 saveta o tome kako uvek da budete lepe bez imalo muke.Nadam se da cete uzivati.

  • Jaaaaaaaaaaaako dugacke trepavice
Kako bi ste postigle efekat jako dugackih trepavica
,trebalo bi da trepavice uvijate dva puta,pre nanosenja maskare i posle nanosenja maskare.Na taj nacin ce vase trepavice biti duze.

  • Negujte svoja usta

Suva i ispucala usta su najgora nocna mora ukoliko zelita da nanesete karmin.Kako bi ste bile sigurne da su vasa usta u savrsenom stanju za nanosenje karmina,mozete uraditi piling vasih usana.Kako bi ste ovo uradili nanesita balzam za usta(labelo ili grozdjanu mast) zatim cistom cetkicom za zube iscetkajte usne.Nakon toga usne obrisite maramicom i...vasa usta su spremana da zadive.:)

  • Losion iz mikrotalasne
Svaka od nas bi(kad bi mogla) svaki dan provodila u kozmetickom salonu.Ali posto je to prvo neizvodljivo a zatim i mnogo skupo,od sada sebi mozete pruziti to zadovljstvo kozmetickog salona ali u svojoj kuci.Sve sto vam je potrebno je da vas losion za lice presipete u neku ciniju(ne ceo naravno nego koliko vam je inaca potrebno za lice) i stavite ga u mikrotalasno na desetak sekundi.Zatim ga nanesite na kozu i uzivajete.

  • Upoznajte svoju nijansu
Kada birate podlogu testirajte nijansu na svojoj kozi na delu koji se nalazi blizu vase brade.Naravno uvek probajte na prirodnom svetlu.Na ovaj nacin cete promaci nijansu koja se ne razlikuje mnogo od vase prirodne nijanse.Ja licno koristim Vichy tecni puder zato sto u sebi sadrzi vise razlicitih nijansi pa kad se nanese ne cini vase lice jednolicnim i vestackim nego prirodnim.


  • Cistite svoje cetkice za sminkanje
Redovno citite svoje cetkice za sminkanje kako bi ste izbegle stvaranje razlicitih bakterija na cetkicama.U prodavnicama mozete kupiti sredstva za ciscenje cetkica ili ih mozete prati samponom i regeneratorom kao sto to cinite sa svojom kosom.Ciste cetkice omogucavaju ravnomerno i lepo sminkanje svaki put.
Eto,pet novih jednostavnih saveta za vasu svakodnevnu rutinu.
Nadam se da vam se dopadaju.
Do sledeceg posta...


2 коментара:

  1. Ne verujem da bih u zivotu stavila mleko za telo u mikrotalasnu... :p Glupost.
    Slazem se za ciscenje cetkica i biranje nijanse. Mislim da je to prilicno bitna stavka i iziskuje mnogo truda dok se ne odredi prava boja pudera.

    ОдговориИзбриши